27 - 30 January 2022

ISU Synchronized Skating CompetitionCovid

Uppdaterad information 23 December  

Vi får många frågor kring våra tävlingar med anledning av Sveriges uppdaterade och skärpta covid restriktioner som gäller från idag, den 23 december fram till den 16 januari.

Som arrangör har vi mycket täta avstämningar med Region Göteborgs Smittskyddsenhet och följer Svenska Regeringens och Svenska Folkhälsomyndighetens alla regler och rekommendationer noga, för att kunna genomföra tävlingen på ett så smittsäkert sätt som möjligt.

Vi utgår i dagsläget ifrån att dessa restriktioner inte skärps ytterligare efter den 16 januari och att vår internationella tävling Leon Lurje Trophy och den svenska klubbtävlingen Leon Lurje Pokalen ska kunna genomföras som planerat 27–29 januari 2022.

Läs mer här om vårt uppdaterade event


Om du planerar att resa till Sverige

Om du planerar att resa till Sverige så se till att ni är uppdaterad på det senaste om vad som gäller dig och din inresa till Sverige. Läs mer om vad som gäller på Svenska Folkhälsomyndighetens hemsida. 

Länk till Svenska Folkhälsomydighetens hemsida

Notera att som besökare till vår tävling krävs att du kan uppvisa ett giltigt Covidpass i samband med din entre in i areanan. Det gäller alla besökare från 18 år och det ska uppvisas tillsammans med giltig legitimation. 


Alla personer som visats på vårt evenemang, vilket gäller både i arenan, under våra officiella transporter samt på vårt officiella hotell måste följa följande grundläggande hälsoprinciper:

  • Tvätta dina händer ofta och noggrant med tvål och vatten
  • Bär munskydd under hela evenemanget
  • Behöver du nysa eller hosta, gör det i armvecket
  • Stanna hemma om du har sjukdomssymtom som förkylning, hosta eller feber
  • Håll avstånd till andra, helst 1,5 m
  • Undvik att skaka hand, kramas och pussasConnect with us and others

Follow us and let's connect on Facebook, Instagram, and Twitter.

Take the chance to connect with other supporters, support your team and discuss the competition and synchronized skating in general. Let's make the hashtag #leonlurje2022 fly!

Follow us on Facebook
Follow us on Instagram